Spel om brollopsplanering

Planerar ett bröllopFör varje man är bröllopsdagen en stor upplevelse. Också, jag vill inte använda intellektet eller göra vår dröm mest. Jag drömde om sista stunden från min barndom. Och det blev. Min förlovade förlovade faktiskt till mig. Vi började förberedelser för denna kraftfulla händelse. Rummet, klänningen, kostym är det perfekta vi tänkte på. De ville inte ha ett stort bröllopsfest, så rummet kunde hittas relativt snabbt. Om jag behöver en kvinna för en klänning, beställde jag det bara. Jag har länge känt som jag vill, och ens försökte inte se ut som en i affären, jag gick bara till sömnstressen. När det gäller kostym klagade du inte i bandet. Han skulle vilja klä sin nuvarande kostym, för i honom, som han trodde, kände han sig bra. Tillsatser och gick i snabb takt.

http://variontelecom.pl/sehealthymode/hallu-motion-korrigerande-apparat-for-att-justera-storagen/

Urval av vigselringarDet finns fortfarande ett urval av vigselringar. Vi både gillar enkla, moderna saker. I förhållande till de sista bröllopringarna ville också vara kvar i denna nivå. Vi kom fram med tanken att det skulle vara kopplat till ljus och rött guld. Vi letade lite, men vi fann det nästan perfekt. Innan de är redo att ta emot, erbjöd de oss tillfälliga band i salongen för ett ögonblick av engagemang.

Tillfälliga vigselringar?Detta är förmodligen en ny trend och fortsätter att få fingrarna vana vid nästa smycke. Det fick mig att skratta lite, och senare insåg jag att om det var en annorlunda ring för mig var det en stor nyhet för min fästman. Vilken kille vill trots allt ha ett drog på sina fingrar? De gillar inte att ringas. De kom överens om en sådan lösning och sökte modigt i samtida bröllopsringar. Min andra man arbetade och studerade denna cirkel med allt som är möjligt. Speciellt för glasögon. Och så för en pint öl. Men jag måste erkänna att han bar det med stolthet. Och han rekommenderade alla sina kompisar. Det fanns fler andra situationer. Vissa trodde att vi redan hade gift och vi informerade inte dem om det. En särskilt moster kände sig särskilt förolämpad och övertygade henne om att dessa inte var de rätta ringarna. Hon uppgav att världen var galen och hon skulle inte vara i dagens galenskap. Men hon lovade att ett stort bröllop skulle komma. Som ett resultat fick de lämpliga vigselringar från juveleraren. De var stora. Exakt de vi beställde. För närvarande kunde de inte vänta med att officiellt ställa in dem.

ceremoniFram till den hemska dagen kom i landet. Vädret var utmärkt, solen sken, vilket förmodligen är en bra prognos för botten. Jag bekräftar inte några vidskepelser, men jag gillade så mycket. Kyrkan var perfekt, smakfullt inredd vilket var värdet av min, vi är också en syster. De stod verkligen upp för utmaningen. Vi klädde upp till massorna av gästerna. Prästen gav oss uppmuntran. De viktigaste orden skrevs i landet: Ja. De var nu en man och en fru. Vi var mycket bra. Nu är det dags att spela. Det fanns ett bröllop framför oss. Vi flyttade alla till ett hyrdat rum, en festlig middag serverades. Den tidigare beställda orkestern spelade hakan. Det fanns inget land för dans och fester. Alla hade kul till gryningen. Det var verkligen en vacker dag.