Organisering av brollop i lublin

Planerar ett bröllopFör alla är bröllopsdagen en kraftfull upplevelse. Det spelar ingen roll om vi gifter oss på grund av intellekt eller om det är Polens största dröm. Jag drömde om mitt sista ögonblick från barndomen. Och det hände. Min långfaldiga fästman i landet föreslog mig. Vi började förberedelserna för det senaste tunga evenemanget. Hallen, klänningen, kostym är antalet saker vi tänkte på. Vi planerade inte varje stort bröllop, så rummet hittades ganska snabbt. Om hon letar efter en kvinna för en klänning beställde jag henne helt enkelt. Hon kände till den traditionella jag vill, så jag försökte inte ens hitta ett företag, jag gick bara till klädmakaren. När det gäller kostymen gnuggade inte den framtida mannen alls. Han skulle ha velat ha på sig sin gamla kostym eftersom han kände så mycket i den. Tillskotten gick också i snabb takt.

Val av vigselringarDet finns fortfarande ett val av vigselringar. Vi båda gillar ljusa och moderna saker. I kontraktet med den nuvarande hade dessa vigselringar tagits i detta slag. Vi kom på idén att han skulle nå en bindning av ljus och rött guld. Vi såg lite ut men lyckades hitta nästan perfekt. Innan de är redo för insamling, erbjöd de oss tillfälliga ringar i salongen för förlovningsstadiet.

Tillfälliga ringarKanske är det ett nytt mode och vänja fingrarna på nästa smycke. Det fick mig att skratta lika, och senare insåg jag att om det var som en ny ring för mig, var det en specifik nyhet för min vän. Vilken klient vill ju ha medicinen på tårna? De gillar inte att ringas. Vi gick med på denna inställning och handlade tappert i dessa ringar. Min andra man skulle flyga och studera denna cirkel för allt han kunde. Särskilt om glasögon. Ja och så för en halvliter öl. Men jag måste erkänna att han höll henne stolt. Och alla mina vänner blev befordrade. Det fanns mer än konstiga situationer. Vissa trodde att vi redan hade gifte oss och inte informerade dem. Särskilt en moster kände sig väldigt kränkt och det var svårt att övertyga henne om att det inte är de rätta ringarna. Hon sa att världen blev galen och att hon inte skulle hjälpa till i modern galenskap. Men hon lovade att hon skulle komma till ett stort bröllop. För att de fick rätt ringar från juveleraren. De var perfekta. Exakt de vi beställde. De kunde inte vänta med att officiellt ställa in dem.

ceremoniOch slutligen kom den här stora dagen. Vädret var utmärkt, solen sken, vilket är en riktig förutsägare för framtiden. Jag tar inte hänsyn till några vidskepelser, men jag gillade den här väldigt mycket. Kyrkan var vackert och smakfullt inredda, vilket berodde på min mor och syster. De stod verkligen inför utmaningen. Vi är festligt klädda, massor av gäster. Prästen uppmuntrade oss med ett leende. Som ett resultat talades dessa viktigaste ord: Ja. De var nu man och hustru. Vi var mycket fördelaktiga. Nu är det dags för kul. Det var ett bröllop framför oss. Vi flyttade alla till det hyrda rummet, serverade en gallamiddag. Orkestern hade tidigare spelat för chop. Det var inget syfte med dans och glädje. Alla tog hand om det till gryningen. Det var en så speciell dag.