Kontinuerlig kamning av har

Min kusin är väldigt ivrig efter att leka med hår, du kan slå den, kamma den och lägga på den. Hon är uppenbarligen engagerad, som vill göra hela utseendet perfekt, kan hon förbättra en flätan ett dussin gånger, varje gång genom att göra hårbågar på dem eller genom att fästa spännen. Jag längtar mycket efter skolans utförande och genomförande till dem. Hennes roll som Princess Joker var kul och hon behövde en perfekt frisyr och klänning. I början försvann min mor henne med flera flätor med band som var fästade på dem. Då sa den här perfekta elvaåringen nej nej, inte en gång. Jag kommer att se trevligare ut i lockigt hår ... så började det. En halvtimme förvaltning utöver deras modellering. Hon såg vacker ut som en viktig drottning. Och när hon stannar med bortskämda tjejer ändrade hon sig ganska snabbt. Att inte ta hänsyn till att i början av montering till konst har det gått cirka två timmar. Oväntat ... helt förändrade hennes syn, och i hennes tal var det lite som "nej, jag tycker inte om det, jag kommer inte ihåg någonting alls som en prinsessa, högst hennes flicka." Hon uppfann en ny frisyr, bundet håret i en fylld coca's hud. Naturligtvis, som hon sa ovan, har vi redan kognitionen för att styra håret och den sista gick helt och hållet mycket smidigt. Hennes mamma var å andra sidan redo för mig om tjugo sekunder.

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp