Kamma ditt dromhar

Min systerdotter är mycket ivrig efter att leka med hår, du kan stroke henne för dagar och kamma henne medan du gör det. Samtidigt är hon ordentligt involverad, att om jag vill göra allt ser perfekt ut, kan jag göra en flätan ett dussin gånger, lägga alltid hårtillbehör på dem, eller fästa dem med klipp. De mest kära skolans föreställningar och formgivning till dem. Hennes slutliga roll, Princes Joker, var dock kul och krävde en perfekt frisyr och outfit. I en central order hade min mamma flätat flera flätor med band som fästs på dem. Efter en stund sade den här charmiga tjejen nej, nej, och inte en gång till. Jag kommer att se trevligare ut i lockigt hår .... så det började. Fyrtiofem minuter överklockning också deras planering. Hon såg aristokratisk ut som en viktig drottning. Men så hur förändrade gäster med aristokrater sina tankar snabbt nog? Det gick inte att lägga till det sista, det var nästan två timmar från början av komponeringen till realiseringen. Oväntat ... det förändrade helt konceptet och i sin stil lät det lite som "nej, jag vill inte göra det, jag kommer inte ihåg något som prinsessan, som är hennes slav mycket". Hon uppfann en ny frisyr, fastnade håret i ansikten av en lös kokain. Lyckligtvis, som jag skrev tidigare, har vi redan erfarenhet av att lägga håret, så samtidigt gick det särskilt snabbt. Hennes mamma, å ena sidan, från en annan, var också beredd på kort tid.

Mass ExtremeMass Extreme Den bästa hjälpen med att bygga muskelmassa

Jag rekommenderar bubu-butikshårklipp