Har 7 0

Testolan

Min syster älskar att leka med hår väldigt mycket, du kan stroke henne med porer, även kamma dem. Hon är också inblandad i detta, att om jag vill göra allt ser vackert ut, kan jag göra en flätad ett dussin gånger, lägga hårbågar på dem alla tillsammans eller klippa dem på. Han gillar verkligen skolböcker och gör dem. Hennes sista roll som Princesses 'Rags är dessutom roligt och hon behövde en perfekt frisyr och klänning. I sin ordning hade min mamma flätat henne mycket flätor med band som var knutna till dem. Efter en stund sade den här vackra elvaåringen nej nej, inte en gång. Det blir trevligare att vänta i lockigt hår .... så det började. Tidpunkten för överklockning och deras modellering. Hon såg aristokratisk ut som en stor prinsessa. Först då, då gästerna med prinsessorna ändrade sig ganska snabbt. Har inte den sista, det har varit mer än två timmar sedan starten av utställningen. Plötsligt ... helt förändrade konceptet, medan det i hennes tal var det några mer så "inte, jag gillar det inte, eftersom jag inte minns prinsessan, vilken långt bort hennes jungfru". Hon frågade sig en ny frisyr, staplat hår inför en fylld coca. För att hon, som hon sa tidigare, nu har övning i att styra håret så att den sista helt gick till oss mest snabbt. Hennes mamma från ena sidan av mig på den andra och i tjugo ögonblick var redo.